Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Balesetbiztosítás

Meghiúsult tervek… Hónapokig tartó felépülés…

A mai rohanó világunkban sajnos bárkivel történhet olyan kisebb-nagyobb baleset, amely után a gyógyulás elhúzódhat és költségekben is komoly kihívást jelenthet. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét.

Ne hagyja, hogy egy váratlan baleset hosszú időre kizökkentse a megszokott életéből!

A gyors felépülés számít. Biztosítsa magát, hogy a váratlan helyzetek ne érjék váratlanul!

A közúti balesetek száma egyre nő Magyarországon is. A KSH adatai szerint 2012-ben 15 174 közlekedési baleset történt, míg 2015-ben közel 16 331. Sok esetben az emberek önhibájukon kívül válnak balesetek elszenvedőivé. Ne hagyja figyelmen kívül a tényeket!

Tudta Ön, hogy

 • naponta ketten halnak meg és tizenheten sérülnek meg súlyosan közlekedési balesetben?
 • a legtöbb baleset a háztartásokban történik?  Sokan nem is gondolják, hogy a konyhában, barkácsolás közben, de még kertészkedéskor is – a legnagyobb óvatosság ellenére – nagyon gyakran fordulnak elő komoly balesetek.

Hozzon bölcs döntést, hiszen egy balesetbiztosítással áthidalhatja a váratlan események következtében előforduló egészségügyi és anyagi nehézségeket!

A balesetet elhárítani nem tudja egy biztosítás, de legalább a következményeit jelentősen enyhíti!

Kinek ajánljuk?

 • Annak, aki okosan tervezi meg a jövőjét – bár nem lát a jövőbe, felkészül a váratlan eseményekre.
 • Annak, aki szeretné, hogy egy váratlan balesetet követően nagyobb legyen az esélye a gyors felgyógyulásra.
 • Annak, aki törődik a szeretteivel és gondoskodik az ő anyagi biztonságukról arra az esetre, ha vele történne valami.

Kinek nem ajánljuk?

 • Annak, akinek már van balesetbiztosítása, amely teljesen kielégíti az igényeit.
 • Annak, akinek komoly pénzügyi tartalékai vannak egy váratlan, súlyos baleset kezelésének finanszírozására.

A biztosítás szolgáltatásai magánszemélyek részére adómentesek, vállalkozások esetén pedig a törvényben meghatározott keretek között szintén adómentesek.

Minden megtörténhet - ahogy a hajdani Állami Biztosító reklámfilmje is figyelmeztet!

Balesetbiztosítást szinte minden biztosítótársaság kínál ügyfeleinek. Ha megnézzük az egyes biztosítók ajánlatait, azt tapasztaljuk, hogy azok nagyon eltérőek. Vannak egyszerű és összetettebb csomagok (ilyenek pl. a tanuló balesetbiztosítások is), amelyek különböző szintű biztosítási védelmet nyújtanak, s vannak teljesen elemeiből összerakható balesetbiztosítások. Milyen szolgáltatások közül választhatunk? A balasetbiztosítások esetében biztosítási esemény a biztosított balesetből eredő halála, maradandó rokkantsága, de baleseti műtét, égési sérülés, csonttörés esetén is anyagi segítséget nyújthat balesetbiztosításunk. Kaphatunk kártérítést kórházi tartózkodásunk idejére is. Nem mindegy, hogy a biztosított versenyszerűen sportol-e ill. a sportbalesetekre is kiterjed-e a biztosító kockázatvállalása. Van olyan biztosító is, ahol a balesetbiztosítás egy szerződésben kockázati életbiztosítással vagy egészségbiztosítással is kombinálható. Az összetett és nagyon változatos biztosítások természetesen díjban is nagyon különbözőek, köthetünk biztosítást akár ezer forintos havi díj alatt is, de ennek sokszorosába is kerülhet egy nagyösszegű, mindenre kiterjedő balesetbiztosítás.

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

 • Áttekintjük meglevő biztosítását, megvizsgáljuk, hogy minden Önnek fontos káreseményre kiterjed-e a biztosítása, és milyen annak díjazása!
 • Ajánlatot kérünk Önnek különböző biztosítóktól és segítünk kiválasztani azt a biztosítást, ami szolgáltatásban és díjban is a leginkább megfelel Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!
 • Megbeszéljük Önnel a biztosítással kapcsolatos kérdéseit.
 • Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű csoportos életbiztosítással!

Visszahívást kérek