Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Befektetés – a pénz is dolgozzon!

Azt tartják, hogy egy kétkeresős családban az a legjobb, ha minden reggel hárman mennek el pénzt keresni: apa, anya és a befektetés. Ráadásul ez utóbbiak a nap 24 órájában és az év 365 napján “dolgoznak”…

Sokat olvasni arról, hogy – nyilván a gyakorlatilag nullára csökkent banki kamatok és a megnövekedett banki költségek miatt – egyre többen tartják megtakarításukat otthon, a komód fiókjában vagy a párnában, vagy készpénzben. A céljaink elérését segítő, vagy akár csak általános tartalékként szolgáló megtakarításainkat sokféle befektetési eszközben tarthatjuk, amelyeknél a megfelelő biztonság mellett hozamot is remélhetünk.

BEFEKTETÉSI BIZTOSÍTÁSOK

A biztosítók – amellett, hogy előre nem látható kockázatokra biztosítanak fedezetet -, számos befektetési lehetőséget is biztosítanak számunkra. Ha kifejezetten időskori anyagi biztonságunk megteremtése a cél, akkor számtalan nyugdíjbiztosítás közül választhatunk. Ha más célra, vagy akár különösebb cél előzetes rögzítése nélkül szeretnék rendszeresen takarékoskodni, a rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítások kínálnak kiváló lehetőséget. Ha hosszabb-rövidebb időre egyszeri befektetési lehetőséget keresünk, a biztosító társaságok egyösszegű megtakarítási életbiztosításai közül választhatunk. 2017-től nagy változást hozott ezen a téren az etikus életbiztosítási koncepció megjelenése, amelyről bővebben is olvashat honlapunkon. Nagyon sok a lehetőség, de éppen abban vagyunk segítségére, hogy tanácsadásunkkal megtalálja az Önnek leginkább megfelelő megoldást!

A rajtunk kereszül elérhető befektetési lehetőségek jelentős bővülés előtt állnak, a regisztráció lezárultát követően hamarosan értékpapír-számlavezetést és ezen keresztül számtalan befektetési alapot is kínálunk ügyfeleinknek.

Visszahívást kérek