Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

A biztosítók Önért versenyeznek – mi pedig teletankoljuk az autóját (akár többször is)

Tudja, hogy versenyeznek Önért a biztosítók? Mit szeretne? Most azonnal egyhavi díjat pluszban? Vagy 7 év múlva négyhavi díjat? Szeretné visszakapni nyugdíjbiztosítása első éves díjának 10%-át azonnal, üzemanyagkártya formájában? Érdeklik a részletek? Kérje tanácsadásunkat most!

Feliratkozom a Tepénzed.hu hírlevélre.

Az UNION Biztosítónál még tart a nyári kampány, aki a nyár végéig indít nyugdíjmegtakarítást vagy köt Nyitány megtakarítási biztosítást, az egy hónap jóváírást kap a biztosítótól ajándékba! Meg még 1000 Supershop pontot egy Nyitány biztosítás kötése esetén.

Aki a CIG Pannóniánál most (augusztus 31-ig) köt legalább 400 000 Ft éves díjú (vagy 33333 Ft havidíjú) nyugdíj- vagy más megtakarítási biztosítást, az a 7. évi 70%-os bónusz helyett 90%-os bónuszjóváírásra jogosult, ami pl. egy 650 eFt-os éves díjas nyugdíjbiztosítás esetén 455 000 Ft helyett 585 ezer forintot jelent, a különbség 130 ezer forint, az nagyjából négy havi díjnak felel meg, amit pluszban jóváírnak az Ön számláján!

Mindezt az UFS is megtetézi azzal, hogy ha augusztus 22-ig éves díjfizetésű nyugdíjbiztosítást köt (és befizeti annak első éves díját), az első éves díj 10%-át haladéktalanul visszakapja üzemanyagkártya formájában! Minden tanácsadó mindössze 2 ilyen kuponnal rendelkezik, úgyhogy ne várjon az akció végéig, mert még lemarad róla!!

Számoljunk csak: Mondjuk egy évi 600 eFt-os UNION Pezsgő esetén 50 eFt-ot az UNION-tól kap bónuszként (amit most jóvá is írnak a számláján), hozzá még 60 eFt üzemanyagkártyát, amiből többször is teletankolhatja kocsiját! A CIG nyugdíjbiztosításnál fent már kiszámoltuk, hogy 130 eFt-ot kap pluszban a 7. év végén, ami négy havi díj, s most azonnal kap még 65 eFt értékben üzemanyagkártyát!

És a tanácsadáskor emellett természetesen bemutatjuk Önnek a többi megtakarítási ill. nyugdíjbiztosítást is, hiszen azért nem ebből a kettőből áll a választék és a függetlenségünket sem adtuk fel…

Kérje független tanácsadásunkat most!

  • Egész nyáron két akciós és több más kiváló biztosítás közül választhat!
  • Igényeit felmérve segítünk megtalálni az Önnek leginkább megfelelő megoldást!
  • Megajándékozzuk egy 1 000 000 biztosítási összegű kockázati biztosítással!
  • Ha nyugdíjbiztosítást indít, az állam is tesz hozzá 20%-ot.

 

  • Ügyfélakció a CIG Pannónia Biztosítónál

     

    Nyári akció az UNION Biztosítónál

Adja meg adatait, kérje tanácsadásunkat most! 

Ne hagyja, hogy ez az akció is elmenjen Ön mellett, ne dobjon ki tízezreket az ablakon!
Beszélgetésünk minden kötelezettség nélkül, akár az Ön lakásán, esetleg munkahelyén, vagy kellemesen hűvös irodánkban egy csésze kávé vagy tea mellett!

Feliratkozom a Tepénzed.hu hírlevélre.

Szóljon hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *