Független pénzügyi tanácsadás, biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük a Rád szabott megoldást!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Neked szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Pénzügyi megoldások a család egésze számára

A család fontosságát, életünkben betöltött szerepét nem szükséges hangsúlyoznunk. Pénzügyi megoldásaink jelentős része valamilyen formában a család védelmét, gyarapodását szolgálja.

Gondoskodás gyermekünkről

Akinek gyermeke születik, nemcsak a mindennapok biztonságát szeretné megteremteni gyermeke számára, hanem már előre arra gondol, hogy mi lesz, amikor gyermeke megnő, egyetemre megy, megházasodik, önálló életet kezd. Minden szülő szeretne gondoskodni gyermeke tanulásáról, önálló életkezdéséről. Gyermekeinről való gondoskodásra számos eszköz áll rendelkezésünkre, ezek kiválasztásában is segíthetünk:

  • Már kisgyermek kortól fogva indíthatunk olyan megtakarítási biztosítást, amely felnövekvő gyermekünk életkezdését, tanulmányait szolgálhatja. Gondoskodhatunk arról is, hogy ezt az összeget gyermekünk akkor is megkapja, ha bennünket egy tragédia ebben megakadályozna.
  • Gyermekünk egészségéről és épségéről is gondoskodhatunk egy megfelelő egészségbiztosítás ill. balesetbiztosítás kiválasztásával (hacsak meg nem elégszünk az állam által garantált, minimális szolgáltatást nyújtó tanuló-balesetbiztosítással). Arra is van megoldás, hogy mindezt a megtakarítással kombinálva, egyetlen szerződéssel vegyük igénybe.
  • Tanulmányai megkezdéséhez vagy önálló életkezdéséhez is hozzásegíthetjük gyermekünket egy lakástakarékpénztári megtakarítással, amihez 30%-os állami támogatásra is számíthatunk.
A szülők számára a legfontosabb kérdés gyermekeik jövőjéről való gondoskodás.
A szülők számára a legfontosabb kérdés gyermekeik jövőjéről való gondoskodás.

Gondoskodás a jövőről

A család jövőjének anyagi biztonsága nemcsak akkor kerül előtérbe, amikor gyermekeink jövőjét tervezzük. Minden családban vannak lakáscélok, akár új lakásba költözést, akár felújítást, bővítést tervezünk, erre a legjobb megoldás az államilag támogatott lakástakarékpénztári megtakarítás.

Gondolnunk kell időskori anyagi biztonságunkra is, ennek egyik legjobb megoldását, a nyugdíjbiztosítást az állam is támogatja. Összefoglaltuk az Ön részére az egyéb, nyugdíjcélú megtakarítási lehetőségeket is.

Kezdjen el már ma gondoskodni időskori önmagáról!

Biztonság az egész család számára

Persze az sem mindegy, hogy hogyan érjük meg ezt a sokat emlegetett időskort. Hogy egészségünket megőrizzük (és nem utolsó sorban az erről való gondoskodás érdekében ne töltsünk feleslegesen várakozással napokat, hónapokat), érdemes megnézni, milyen lehetőséget nyújtanak a magán egészségbiztosítások.

Ahogy a lakásmegoldásoknál is a tervezett kiadások mellett fel kell készülnünk a váratlan kiadásokra, amelyeknek elkerülésére lakásbiztosítást kötünk, a megtakarítások mellett arra is gondolnunk kell, hogy a legjobban kidolgozott megtakarítási programnak is véget vethet egy súlyos baleset, s ha ennek legalább az anyagi kihatásait el szeretnénk kerülni, erre egy balesetbiztosításra is szükségünk lehet. Külföldi utazásaink során hasonló védelmet egy utasbiztosítás nyújthat, amivel családunkat egy váratlan betegség, baleset és más utazási kockázatok anyagi terheitől kímélhetjük meg.

Mindenkit foglalkoztat a gondolat, hogy mi lesz a családjával, ha ő már nem lesz köztük… Ha az örökre eltávozott családtagot nem is hozza vissza, de a hirtelen anyagi nehézségek áthidalásában nagy segítséget nyújthat a család számára egy jól megválasztott kockázati életbiztosítás.

Az időseket mindig nyugtalanítja az a kérdés, hogy nehogy anyagi terhet jelentsen szeretteik számára, amikor majd utolsó útjukra kísérik őket családtagjaik. Ezt a kérdést a párna alá vagy a könyvek közé rejtett pénzes borítéknál lényegesen biztonságosabb módon is meg lehet oldani egy kegyeleti biztosítással.

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

  • Ingyenes pénzügyi tanácsadási szolgáltatásunk keretében felmérjük az Ön igényeit, elvárásait családja pénzügyeivel kapcsolatban.
  • Az Ön preferenciái alapján bemutatjuk Önnek az azoknak leginkább megfelelő biztosítási ajánlatokat, egyéb pénzügyi megoldásokat és segítünk kiválasztani azokat pénzügyi szolgáltatásokat, amelyek szolgáltatásban és díjban is a leginkább megfelelnek Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!
  • Megbeszéljük Önnel a család pénzügyi helyzetével és a megoldási lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseit.
  • Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű csoportos életbiztosítással!
  • Tanácsadásunk nem csupán a megfelelő megoldás kiválasztásában nyújt segítséget, hanem vállaljuk a szerződésgondozást is, azaz hosszú távon is állunk rendelkezésére, amikor a szerződés fennállása alatti döntésekhez van szüksége tanácsadói segítségre.
  • Tanácsadásunk ingyenes!

Visszahívást kérek