Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Egyösszegű megtakarítási életbiztosítások

A befektetési lehetőségek között népszerűek az egyösszegű megtakarítási életbiztosítások. Miben különböznek ezek más biztosításoktól, különösen a rendszeres díjas megtakarítási biztosításoktól?

Ezen biztosítások elsődlegesen befektetések, a biztosítási elem általában háttérbe szorul. Egyszeri összeget fizetünk be, amiből egy átlátható költséget levon a biztosító, kiadásai fedezésére. A minimális összeg néhány százezer forint, felső határ nincs. A biztosítás lehet határozott vagy határozatlan idejű. Hűségünket több biztosító hűségbónusszal is jutalmazza. Kockázattűrésünknek megfelelően megválaszthatjuk, hogy milyen eszközalapokba kerüljön a megtakarításunk, ezeket meg is változtathatjuk. Igénybe vehetjük a portfólió biztonságát növelő megoldásokat, árfolyamfigyelő rendszereket. Befektetésünk biztonságát a jelentős tőkével és évtizedes, akár évszázados múlttal rendelkező biztosítótársaságok jelentik.

Jövedelmező befektetési lehetőség egyszeri nagyobb összegre.

Az egyösszegű megtakarítási biztosítások hozama már 5 év után mentes a kamatadó és eho fizetése alól, sőt már 3 év után 50%-kal csökkentett mértékű adót kell utánuk fizetni.

Az egyösszegű megtakarítási biztosítások terén nagyon sok lehetőséget kell számba vennünk, meg kell vizsgálnunk az elérhető eszközalapokat, a költségeket, az ezeket ellensúlyozó bónuszokat, a biztosító elért hozamait, a visszavásárlás lehetőségeit stb.) A döntést mindezen tényezők, valamint a szerződő egyéb szempontjai határozzák meg.

Ebben a döntésben tudunk segítségére lenni. Független tanácsadóként, – egyetlen biztosítónak sem elkötelezetten, – az Ön személyes igényeit felmérve tudjuk megkeresni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

A bőröndnél lényegesen jobb megoldásokat mutatunk megtakarításának gyarapítására

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

Ingyenes pénzügyi tanácsadási szolgáltatásunk keretében felmérjük az Ön igényeit, elvárásait megtakarításaival kapcsolatban.

  • Az Ön preferenciái alapján bemutatjuk Önnek az azoknak leginkább megfelelő biztosítási ajánlatokat, azok költségeit, bónuszait, az elérhető eszközalapokat, a kiegészítő biztosítási lehetőséget, és segítünk kiválasztani azt a biztosítást, ami szolgáltatásban és díjban is a leginkább megfelel Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!
  • Megbeszéljük Önnel a biztosítással kapcsolatos kérdéseit.
  • Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű csoportos életbiztosítással!
  • Tanácsadásunk nem csupán a megfelelő megoldás kiválasztásában nyújt segítséget, hanem vállaljuk a szerződésgondozást is, azaz hosszú távon is állunk rendelkezésére, amikor a szerződés fennállása alatti döntésekhez van szüksége tanácsadói segítségre.
  • Tanácsadásunk ingyenes!

Visszahívást kérek