Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Miért kell Önnek kockázati életbiztosítás?

Mindannyian biztonságra, szeretteink védelmére törekszünk.

Olyan megoldást keresünk, amely váratlan események bekövetkezésekor megfelelő anyagi segítséget nyújt.

A kockázati életbiztosítás anyagi segítséget nyújt akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szerettei megélhetése, az Ön által kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése, esetleg cége pénzügyi helyzete veszélybe kerül.

Kockázati életbiztosításra nem szívesen gondolunk, pedig az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni. Életünk során keményen dolgozunk azért, hogy megfelelő anyagi hátteret teremtsünk magunknak és szeretteinknek, és bármi történjék is, ragaszkodunk a megszokott életszínvonalunkhoz, a saját és családunk érdekében is. Mert ők a legfontosabbak a világon, az ő biztonságuk számít.

Segítünk Önnek annak feltérképezésében, hogy milyen típusú és nagyságú életbiztosítási védelemre van szüksége. Segítünk azt is átgondolni, hogy milyen veszélyekre érdemes felkészülnie, ha jövedelme elengedhetetlen családja életszínvonalának fenntartásához, attól függően, hogy Ön kiről szeretne gondoskodni.

Közvélemény-kutatások szerint a legtöbb ember egy hónapra elegendő megtakarítással rendelkezik. Így akár egy kisebb, rövidebb lefolyású betegség (pl. törött kéz) is hatalmas teher lehet, főleg ha a kiesett fizetés miatt nem tudjuk befizetni az esedékes lakbért, törlesztőrészletet vagy nem tudunk tankolni az autónkba.

Tévesen feltételezzük, hogy bármi történik velünk, a társadalombiztosítás majd fedezi a kiadásainkat. A társadalombiztosítás pénzbeli ellátásai legtöbbször nem fedezik a megszokott életszínvonalunk fenntartását. A betegségek és balesetek ellen sajnos egyikünk sem védett, bármilyen fiatalok vagy egészségesek vagyunk is.

Biztonság és törődés szerettei számára


A rokkantság egyre komolyabb probléma hazánkban.

Minden 24. magyar ember rokkantsági és rehabilitációs ellátásokra szorul.

A magyarok több, mint fele súlyproblémákkal küzd.

Körülbelül 5 millió 400 ezer ember túlsúlyos, vagy elhízott Magyarországon.

A  stroke világszerte a harmadik leggyakoribb halálok.

Magyarországon évente 40-50 ezren kapnak szélütést. A statisztikai adatok szerint 13 ezren veszítik életüket agyi érkatasztrófa következtében, és legalább 200-250 ezer ember él a betegség árnyékában.

Szívinfarktus az első leggyakoribb halálok Magyarországon.

Magyarországon évente megközelítőleg 25 – 30 000 ember szenved el akut szívinfarktust. Ez a szám – sajnálatosan – folyamatos emelkedést mutat.

A daganatos megbetegedések száma aggasztóan magas.

Hazánkban tavaly több mint 32 ezer ember halt meg rákos megbetegedés következtében.

Az emlőrák a magyar nők leggyakrabban előforduló daganata.

Magyarországon évente körülbelül 5-6000 új emlőrákos beteget fedeznek fel, és nagyjából 2000 nő hal bele a betegségbe.

Életbiztosítással gondoskodhatunk szeretteinkről arra az időre is, amikor már nem lehetünk velük.

Gyakori kérdések és válaszok az életbiztosításokkal kapcsolatban.

Mekkora életbiztosítási fedezetre van szükségem?

Minden élethelyzet más, segítünk a legmegfelelőbb életbiztosítási fedezet megállapításában. Ugyanakkor néhány kézenfekvő szabály Önnek is segíthet az eligazodásban. Gondolja végig, hogy a megszokott jövedelme nélkül mennyi ideig tudná fedezni havi kiadásait! Van-e megtakarítása? Nem szabad elfeledkezni a hitelekről sem, melyek törlesztésével – minden eshetőségre felkészülve – szintén számolnia kell.

Mennyibe kerül egy kockázati életbiztosítás?

Az életbiztosítás nem feltétlenül drága, és mivel a legfontosabbról, a saját és szerettei életéről gondoskodik, nagyobb értéket képvisel, mint például azok a biztosítások, amelyeket lakása, autója védelmére köt. Ideális esetben kevesebb, mint napi egy kávé áráért köthet életbiztosítást. Persze ahány ember, annyi körülmény, a költségek életkor, egészségi állapot és biztosítási típusok szerint változhatnak.

Egy 35 éves férfi vagy nő 5 000 forintért már köthet 10 éves tartamra életbiztosítást, ami halál esetén 25 millió forintot fizet. Ha ugyanilyen díjjal 30 évesen köti meg életbiztosítását, a biztosítási fedezet 33 millió forint. Ezek persze csak irányadó számok. Pontos kalkulációkért lépjen kapcsolatba velünk!

Fiatal vagyok és egészséges, érdemes életbiztosítást kötnöm?

Fiatalon hajlamosak vagyunk több kockázatot vállalni, azonban betegség, baleset és haláleset sajnos bárkivel megtörténhet. Ha családot alapítunk, már korántsem csak rólunk van szó. Amíg egészségesek vagyunk, általában olcsóbban köthetünk életbiztosítást. Természetesen a kor előrehaladtával ez megváltozik, előjöhetnek különböző egészségügyi problémák. Ugyanazért a biztosítási szolgáltatásért a biztosított magasabb életkora miatt általában magasabb díjat kell fizetni.

Az életbiztosítás csak a biztosított halála esetén fizet?

Alapértelmezésben igen. Ugyanakkor a kockázati életbiztosítások kiegészíthetők egyéb kockázatvállalásokkal is. Ilyen kiegészítés lehet a rokkantság esetére szóló biztosítás (akár balesetből, akár betegségből adódóan), emellett számos más, egészségbiztosítási és balesetbiztosítási kiegészítő kockázat is. Vannak olyan biztosítók, ahol a biztosított gyógyíthatatlan betegsége esetén előrehozott szolgáltatás teljesítését is vállalják, hogy a biztosított még életében rendelkezhessen a biztosítási összeg fölött, akár saját magára fordíthassa vagy maga adhassa át azt hozzátartozóinak.

Kinek fog fizetni a biztosító a biztosított személy halála esetén?

A szerződéskötéskor meg lehet jelölni, hogy ki legyen a biztosítás kedvezményezettje (több személy is megadható). Ennek előnye, hogy a kedvezményezett a hagyatéki eljárástól függetlenül hozzájut a biztosítási összeghez. Ha nem kerül megjelölésre kedvezményezett, úgy a biztosított személy örökösei részére fizeti ki a biztosító a biztosítási összeget, de ez esetben csak a jogerős hagyatéki végzés alapján. A kedvezményezett személye módosítható a biztosítás fennállása alatt.

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

  • Áttekintjük meglevő biztosítását, megvizsgáljuk, hogy minden Önnek fontos káreseményre kiterjed-e a életbiztosítása, és milyen biztosításának díjazása!
  • Ajánlatot kérünk Önnek különböző biztosítóktól és segítünk kiválasztani azt az életbiztosítást, ami szolgáltatásban és díjban is a leginkább megfelel Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!
  • Megbeszéljük Önnel a biztosítással kapcsolatos kérdéseit.
  • Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű csoportos életbiztosítással!
  • Tanácsadásunk nem csupán a megfelelő megoldás kiválasztásában nyújt segítséget, hanem vállaljuk a szerződésgondozást is, azaz hosszú távon is állunk rendelkezésére, amikor a szerződés fennállása alatti döntésekhez van szüksége tanácsadói segítségre.
  • Tanácsadásunk ingyenes!

Visszahívást kérek