Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Lehangoló véleménnyel vannak a magyarok a hazai egészségügyről, súlyosabb betegség esetén a lakosság fele külföldön gyógyulna. Bizalmatlanságból vagy tudatosságból egy orvosi diagnózis már csak keveseknek elég, mindemellett az emberek többsége mára felismerte az idő kritikusan fontos szerepét a korai diagnózis és az időben kezdődő gyógykezelés tekintetében – derült ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által készített kutatásból.

A felmérés kimutatta, hogy a magyar lakosság 57 százaléka elégedetlen a hazai egészségügyi ellátás színvonalával, ugyanakkor mindössze 7 százaléka értékeli jónak az egészségügyi ellátást.

Igény a gyógyturizmusra

Olyan súlyos betegségek esetén, mint az érrendszeri, idegrendszeri vagy daganatos megbetegedések, a lakosság csaknem fele kezeltetné magát külföldön. Akik az itthoni orvoslást választanák, azoknak csupán 15 százaléka véli úgy, hogy gyógyulása érdekében nem lenne szükséges külföldre utaznia. 79 százalékukat a túlzott költségek tartanák vissza, míg harmadukat a körülményes szerevezés és az idegen nyelvek ismeretének hiánya marasztalná itthon. Az hazai gyógyulást választók több mint ötöde nem szeretne a kezelés ideje alatt egyedül lenni egy idegen országban.

Nem elég egy szakvélemény

Ha a diagnózis súlyos betegséget állapítana meg, a magyarok óvatosságból vagy bizalmatlanságból nem elégednének meg csupán egy orvosi szakvéleménnyel. A megkérdezettek fele másodlagos, míg ötöde három vagy több diagnózis ismeretében választaná ki a kezelés módját. A közhiedelemmel ellentétben a magyarok nem az interneten tájékozódva szeretnének gyógyulni, a megkérdezettek csupán 1 százaléka mondta azt, hogy nem fogadná el orvosa véleményét és inkább saját maga keresne rá a világhálón a kezelési lehetőségekre.

A helyzet nem megoldhatatlan

Van olyan egészségbiztosítás, amely elfogadható áron nyújt megnyugtató megoldást a fenti problémákra:

 • második, külföldi szakvélemény a betegségek széles körére
 • öt súlyos betegségcsoport esetén külföldi gyógykezelés finanszírozása, ami magában foglalja:
  • a legjobb orvos ill. intézmény felkutatását
  • a gyógykezelés / műtét költségeinek vállalását
  • az utazás megszervezését
  • hozzátartozóval együtt történő utazást
  • szükség esetén tolmács biztosítását
  • gyógyszeres terápia költségét

Számos más egészségbiztosítási megoldás is létezik, amelyek betegség esetén jelentős összeggel vagy a gyógykezelés megszervezésével segítik az Ön és családtagjai mielőbbi gyógyulását. Ön mit tesz egészsége érdekében? Mikor ülünk le és beszéljük meg az egészsége megóvására rendelkezésre álló lehetőségeket?

Adja meg elérhetőségét és visszahívjunk Önt egy időpont egyeztetésére, vagy keressen bennünket bármely más elérhetőségünkön!