Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Az Erste Lakástakarék július 1-vel megszünteti jelenlegi 0149-es módozatát, a helyette bevezetésre kerülő 0159-es módozat számos feltételben változik az eddigiekhez képest! Ha tervezi lakáskassza indítását, mert jól jönne, ha lakáscéljait az állam is támogatná családtagonként évi 72 000 Ft összeggel (10 év alatt ez fejenként 720 000 Ft) és gondolkodott azon, hogy az Erste 0149-es módozatát válassza, sietnie kell! A jelenlegi feltételekkel csak június 30-ig indíthatja el megtakarítását!

Összefoglaljuk Önnek a legfontosabb változásokat:

  1. A 4 éves (48 hónapos) megtakarítás esetében megszűnik a számlanyitási kedvezmény, csak a teljes számlanyitási díj megfizetésével indítható új megtakarítás.
  2. A betéti kamat változatlanul 0,1%, a hitelkamat viszont 4,9%-ról 5,9%-ra emelkedik. Ha hitelfelvételben is gondolkodik, ez komoly érv lehet a megtakarítás mielőbbi elindítása mellett.
  3. 57 hó helyett 60 havi lesz az öt éves megtakarítás futamideje. Ez valószínűleg kevésbé érinti Önt, de ennél a futamidőnél ez egy negyedévet jelent.
  4. Csökken a lakáskölcsönök törlesztési ideje, ami a kamatemelkedéssel együtt a törlesztőösszeg jelentős növekedését eredményezi (10 éves megtakarítás után most még 144 hónapra vehet fel hitelt 20 eFt-os megtarítás esetén a törlesztőrészlet 41078 Ft, júliustól a hitel futamidő harmadával rövidebb, 96 hónap lesz, a törlesztőrészlet 58467 Ft lesz, ami több, mint 42 %-kal magasabb, mint a jelenlegi).
  5. A kiutalási idő két hónapra csökken az eddigi három hónapról.

A június 30-ig a jelenlegi feltételekkel megkötött lakástakarék szerződések a futamidő alatt természetesen nem módosulnak, így ha Önnek

– fontos az alacsonyabb hitelkamat,
– fontos a hosszabb lakáskölcsön futamidő és
– fontos az alacsonyabb törlesztőrészlet,
– esetleg a kedvezményes számlanyitási díj,

akkor már csak két hete maradt, hogy a jelenlegi feltételekkel kössön Erste Lakástakarék szerződést!

 

Kérje díjmentes tanácsadásunkat még ma! 

A tanácsadás során természetesen valamennyi lakástakarékpénztár összes szóba jöhető lakástakarék-módozatot bemutatjuk Önnek, így alkalma van minden információ birtokában választani, de a jelenlegi feltételekkel már csak június végéig tud lakásmegtakarítást indítani az Erste Lakástakaréknál!

Feliratkozom a Tepénzed.hu hírlevélre.