Nyugdíjbiztosítási tanácsadás!

Szeretném megtalálni a számomra legkedvezőbb nyugdíjbiztosítást, kérem ingyenes tanácsadásukat!

A következő adatok kitöltése nem kötelező, de ha megadja őket, előzetes kalkulációt tudunk végezni az Ön számára.

Az Ön születési dátuma:

Tervezett éves megtakarítás:

Feliratkozom a Tepénzed.hu hírlevélre.

MELYIK NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS VALÓ NEKEM?

A MABISZ összehasonlítása alapján ma 17 biztosító kínál nyugdíjbiztosítást.  Nem kevesebb, mint 56 félét!

De hogy lehet ennyiből választani?

Mindegyikhez megkaphatja a befizetett összeg 20%-át adójóváírásként.

  • Mindegyik megfelel az etikus életbiztosítási koncepciónak.
  • Mindegyiket egy ismert nevű biztosító nyújtja.

Elsőre egyformának látszanak…

DE

 

AKKOR MIÉRT NEHÉZ A VÁLASZTÁS???

Mert nagyon eltérőek a feltételek!
Minden biztosítónál más és más a költségek szerkezete, különbözőek a bónuszrendszerek, s ami havi 20 ezer forintos megtakarítás esetén a legolcsóbb 8 évre, az akár a legdrágább lehet egy évi 650 ezer forintos, 30 éves megtakarítás esetén. Vagy épp fordítva. És akkor még nem is beszéltünk a hozamokról, az Ön személyes kockázatvállalási hajlandóságáról, a rugalmasságról és a megtakarításhoz kapcsolódó biztosítási szolgáltatásokról…

Mi megkeressük az Ön igényeinek, elvárásainak legjobban megfelelő nyugdíjbiztosítást! 

 

MIÉRT JÓ, HA FÜGGETLEN SZAKÉRTŐHÖZ FORDULOK?

Nem kell végigjárnia biztosítók egész sorát, nem kell végigböngésznie számtalan biztosítói honlapjot, megkeresni és áttanulmányozni a néha száz oldalnál is terjedelmesebb feltételeket, hogy “kihámozza” belőlük a lényeget. Nem kell végighallgatnia több biztosító üzletkötőjét, hogy képbe kerüljön (őgyis mindegyiktől azt fogja hallani, hogy ő kínálja a legjobb megoldást). A független szakértő, mint alkusz, nem a biztosítótól kapja a megbízását, hanem Öntől! Az Ön érdekét képviselve segít eligazodni a biztosítók megoldásai között!

SEGÍTHETÜNK ÖNNEK IS? 

Mi

  • összehasonlítjuk a különböző biztosítási megoldásokat,
  • számszerűsítve is bemutatjuk Önnek a különbségeket,
  • megválaszoljuk kérdéseit, ezzel
  • rengeteg időt és fáradságot takarítunk meg Önnek.

Ha akarja, az Ön otthonában beszélgetünk (egyelőre Győrött vagy környékén), ha akarja, szívesen látjuk győri belvárosi irodánkban!

Kérje INGYENES tanácsadásunkat, adja meg adatait most, hogy mielőbb találkozhassunk és megkaphassa a válaszokat kérdéseire!

rendszeres

Rendszeres megtakarítás,
magas hozam mellett

20szazalek

20% adójóváírás, évi 130 000 forint

biztositasi_vedelem

Biztosítási védelem

MIÉRT “KÖTELEZŐ” A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS?

 MERT MUNKÁS ÉVEI UTÁN IS TISZTESSÉGES MEGÉLHETÉST SZERETNE

Attól, hogy valaki betölti a nyugdíjkorhatárt, nem feltétlenül csökkennek a kiadásai. Ha jó egészségnek örvend, úgy nyilván szeretné megnövekedett szabadidejét értelmesen és kellemesen tölteni, hiszen végre lesz ideje utazni, aktívan pihenni, művelődni. Ellenkező esetben viszont épp annak helyreállítása vagy akár csak fenntartása növeli meg a kiadásokat. A nyugdíjba vonulással nem szeretnénk életszínvonal-zuhanást is átélni! De ehhez nem lesz elég az állami nyugdíj!

 MERT A NYUGDÍJAK VÁRHATÓ ÖSSZEGE EGYRE CSÖKKENNI FOG

Aki ma nyugdíjba megy, utolsó nettó fizetésének kétharmadát kaphatja kézhez nyugdíjként. 15 év múlva ez 50%-ra, 25 év múlva akár 30%-ra csökkenhet! A csökkenés oka részint a társadalom idősödése, a várható élettartam növekedése, a fiatalabb generációk létszámhiánya, a népesség (és különösen az aktív népesség) létszámának csökkenése, a külföldön történő munkavállalás. Ezen csak az öngondoskodás segít!

 MERT ÖN SEM AKAR ROSSZAT GYERMEKÉNEK

A Ptk 2015. évi módosítása törvénybe foglaltan előírja, hogy a nagykorú gyermeknek tartási kötelezettsége áll fenn rászoruló szülőjével szemben. Ha Ön gondozásra, ápolásra szorul és nyugdíjából nem telik erre, gyermekétől fogja az állam elperelni ezt az összeget! Ha másért nem, ezért erkölcsi kötelezettsége mindenkinek, hogy előre gondoskodjon nyugdíjas évei anyagi biztonságáról!

MIÉRT NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST KÖSSEK?

20 % ADÓJÓVÁÍRÁS – ÉVENTE 130 000 FT BIZTOS NÖVEKMÉNY

Ezt a bizonyosan bekövetkező súlyos helyzetet felismerve az állam is ösztönzi polgárait az öngondoskodásra: a befizetett összeg után 20% adójóváírásra jogosult, amely megtakarítását gyarapítja. Ez JÁR ÖNNEK! Ha erről lemond, fejtörést okozhat az állami költségvetés összeállítóinak, hogy mire költsék ezt az összeget! Az adójóváírás maximuma évi 130 000 Ft, amit akkor írnak jóvá a megtakarításához, ha 650 000 Ft-ot befizet a biztosítására.

BIZTOSÍTÁSI ELEMEK A MEGTAKARÍTÁS MELLETT

A nyugdíjbiztosítások nemcsak megtakarítást jelentenek, hanem biztosítási védelmet is.

A biztosítási összeg kifizetésre kerül 39%-ot meghaladó rokkantság vagy halál esetén is, ez utóbbi esetben a megjelölt haláleseti kedvezményezett rövid idő alatt, a hagyatéki eljárást megelőzően hozzájut a biztosítási összeghez.

Emellett számos kiegészítő fedezetre is köthetünk biztosítást – sok esetben kedvezőbb díjak mellett, mintha önálló biztosítást választanánk. Az élet-, baleset-, egészségbiztosítási védelem szintje és tartalma általában rugalmasan alakítható ki a szerződésen belül.

⇒ NYUGDÍJKORHATÁR-EMELÉSKOR IS HOZZÁJUT

A nyugdíjbiztosítása akkor is kifizetésre kerül 65 éves korában, ha addigra felemelik a nyugdíjkorhatárt, ellentétben az önkéntes nyugdíjpénztárral és a NYESZ-szel, amelyekhez csak az akkor aktuális nyugdíjkorhatár betöltésekor juthat hozzá.

RENDSZERES MEGTAKARÍTÁS

A biztosítás rendszeres megtakarításra ösztönöz. Ezzel a leghatékonyabban képes elősegíteni a nyugdíjcélú tőkefelhalmozás sikerét, azaz a zavartalan nyugdíjas évek anyagi biztonságát. A legtöbb biztosítás ugyanakkor lehetőséget nyújt a rendszeres díjfizetés mellett az eseti befizetésekre is, ezzel tovább gyarapítva a megtakarítását. Egy időben elindított nyugdíjbiztosításból tetemes vagyont tehet félre, akár kis összeg rendszeres megtakarításával is!

GONDOSKODHAT CSALÁDTAGJAIRÓL

A biztosítás lehetőséget nyújt arra is, hogy Ön akár adózott jövedelemmel nem rendelkező családtagja nyugdíjára tehessen félre.

NAGYFOKÚ SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

» választhat hagyományos vagy befektetéshez kötött biztosítások közül
» a befektetést kockázatviselési hajlandóságához igazíthatja,
» rugalmasan alakíthatja a biztosítási védelmet
» a rendszeres díjak mellett eseti díjfizetésre is lehetősége van

⇒ AZ ÉVES MEGTAKARÍTÁS TÖBBSZÖRÖSÉT ELÉRŐ BÓNUSZ

A biztosítók mindegyike bónuszfizetésekkel jutalmazza hűségét, bár ezek számítása és mértéke nagyban eltér egymástól, mások a feltételek, ezért érdemes alaposan körülnézni – ebben is segítségére vagyunk! A bónuszfizetések ellensúlyozzák az induló költségeket.

EGYÖSSZEGŰ KIFIZETÉS VAGY JÁRADÉK

Nyugdíjba vonulásakor választhat, hogy a biztosító szolgáltatását egy összegben vagy járadékként (esetleg életjáradékként) veszi igénybe

MEGFELELNEK AZ ETIKUS ÉLETBIZTOSÍTÁSI KONCEPCIÓNAK

Az új, 2017-ben bevezetett etikus életbiztosítási koncepciónak megfelelő nyugdíjbiztosítások a korábbiaknál átláthatóbb költségszerkezettel, alacsonyabb költségmutatókkal kerültek a piacra. Ettől még nagyon nagyok a különbségek, ezért is számoljuk ki Önnek, hogy melyiknél mekkora költségekkel és ennek ellensúlyozására szolgáló bónuszokkal számolhat, hogy az egyéb tényezőket ne is említsük…

RUGALMASSÁG

Ha úgy alakul életünk, előfordulhat, hogy megtakarításunkat szüneteltetnünk kell. A biztosítások erre is lehetőséget nyújtanak (bár itt is vannak eltérések), akár már néhány év után is, ha életkörülményeink ezt szükségessé teszik.

Ha minden kötél szakad, lejárat előtt is hozzájuthat megtakarításához. Igaz, az adóvisszatérítésről le kell mondanunk (sőt emelt összegben kell visszafizetnünk), de mégis hozzájuthatunk a pénzünkhöz (ellentétben pl. az önkéntes nyugdíjpénztárral, ahol 10 éven belül egy fillért sem tudunk kivenni). Természetesen ez a legrosszabb, ami egy nyugdíjmegtakarítással történhet, de előfordulhat, hogy nincs más választásunk…

tanacsadas

Személyes tanácsadás

szemelyes-tanacsadas

Az Önnek megfelelő megoldás

ajandek

Ajándék balesetbiztosítás

1 000 000 Ft összegben

ISMERJE MEG LEENDŐ TANÁCSADÓIT!

Tevékenységünket az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. partnereiként végezzük, amely magyar tulajdonban levő, 2004 óta működő biztosításközvetítő vállalkozás, amely az elmúlt években 4 ízben is elnyerte a megtisztelő Business Superbrands díjat. Mind az UFS Group Kft, mind tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank nyilvántartásba vett biztosításközvetítőként ill. pénzügyi közvetítőként végzik tevékenységüket.

MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK FORDULNIA?

Ingyenes pénzügyi tanácsadási szolgáltatásunk keretében felmérjük az Ön igényeit, elvárásait nyugdíjbiztosításával kapcsolatban.

 Az Ön preferenciái alapján bemutatjuk Önnek az azoknak leginkább megfelelő biztosítási ajánlatokat, azok költségeit, bónuszait, az elérhető eszközalapokat, a kiegészítő biztosítási lehetőséget, és segítünk kiválasztani azt a biztosítást, ami szolgáltatásban és díjban is a leginkább megfelel Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!

Szívesen felkeressük Önt otthonában vagy akár munkahelyén, Győrött vagy környékén, vagy szívesen látjuk Önt irodánkban!

Megbeszéljük Önnel a biztosítással kapcsolatos kérdéseit.

Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű kockázati életbiztosítással!

Tanácsadásunk nem csupán a megfelelő megoldás kiválasztásában nyújt segítséget, hanem vállaljuk a szerződésgondozást is, azaz hosszú távon is állunk rendelkezésére, amikor a szerződés fennállása alatti döntésekhez van szüksége tanácsadói segítségre.

Tanácsadásunk ingyenes!

Nyugdíjbiztosítási tanácsadás!

Szeretném megtalálni a számomra legkedvezőbb nyugdíjbiztosítást, kérem ingyenes tanácsadásukat!

A következő adatok kitöltése nem kötelező, de ha megadja őket, előzetes kalkulációt tudunk végezni az Ön számára.

Az Ön születési dátuma:

Tervezett éves megtakarítás:

Feliratkozom a Tepénzed.hu hírlevélre.

Melyik nyugdíjbiztosítást válasszam? - Segítünk!

Tepénzed.hu: független pénzügyi tanácsadás, biztosítás, befektetés, lakástakarék