Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Rólunk

A mi hivatásunk az Ön jövője. Független pénzügyi tanácsadóként szolgáljuk az Ön pénzének biztonságos gyarapítását, vagyonának, egészségének, családjának védelmét. Az öngondoskodás szakértőiként segítjük Önt céljai elérésében.

Ezt az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy minél többek számára be tudjuk mutatni tevékenységünket, szolgáltatásainkat. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy munkánkkal, pénzügyi tanácsadásunkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy olyan pénzügyi döntéseket hozzanak, amelyek hosszú távon szolgálják maguk és családjuk jövőjét, biztonságát, anyagi függetlenségét. Valljuk, hogy ügyfeleinknek csak akkor tudunk tanácsot adni, ha megismerjük őket, szempontjaikat, anyagi helyzetüket, tapasztalataikat, céljaikat. Ezért nincsenek oldalunkon “önkiszolgáló” megoldások biztosításkötésre, mert az a meggyőződésünk, hogy többet tudunk nyújtani egy átfogó pénzügyi tanácsadással, mint egy-egy leegyszerűsített kalkulátor rendelkezésre bocsátásával.

Átnézzük, megvizsgáljuk, kiszámoljuk, bemutatjuk, segítünk dönteni...

Keresztes Judit

2001-ben gazdasági agrármérnökként végeztem a Veszprémi Egyetemen.  Ezzel párhuzamosan felsőfokú mérlegképes könyvelői végzettséget szereztem.  Később a Széchényi Egyetem Gazdálkodási Szakán logisztikai szakmérnök diplomával lettem gazdagabb.

Fél éves Raiffeisen Bankos tapasztalat után 2012 óta az UFS Group független tanácsadójaként dolgozom. Hiszem, hogy ügyfeleimnek a különböző élethelyzetekre csak banktól, biztosítótól függetlenül tudok megfelelő megoldásokat kínálni.

Vaday Tamás

1990-ben pénzügy szakon végeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi egyetemen, majd később szakközgazdász diplomát szereztem a Nemzetközi Bankárképző Központban. Több mint két évtizedet bankban dolgoztam, zömmel hitelezési területen. Ottani tapasztalataimat is felhasználva 2015 eleje óta dolgozom az UFS Group tanácsadójaként.

Munkám során azt tartom a legfontosabbnak, hogy független tanácsadóként egyedül az ügyfél érdekét tartsam szem előtt és így tudjam segíteni abban, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást pénzügyi helyzetére.

Visszahívást kérek