Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Igényfelmérés

Az igényfelmérés során Önnel közösen áttekintjük azokat az élethelyzeteket és célokat, amelyekre pénzügyi megoldásokat keresnek rövid vagy hosszú távon. Feltérképezzük, hogy ezek megvalósítására milyen lehetőségeik vannak, és milyen elvárásokat támasztanak megtakarításaikkal, befektetéseikkel, biztosításaikkal vagy más pénzügyi megoldásaikkal szemben.

A beszélgetés első szakaszában felmérjük és rögzítjük az Ön pénzügyi helyzetét, szándékait, megoldandó pénzügyi kérdéseit.

Tanácsadás

Megvizsgálva a szóba jöhető lehetőséget kiválasztjuk, hogy a felmerült igényekre milyen pénzügyi megoldások lehetnek alkalmasak. Megmutatjuk Önnek, hogy a kiválasztott megoldásokra melyik pénzintézetek melyik termékei lehetnek megfelelőek. Segítünk ezeket átlátható szempontszempontrendszer alapján összehasonlítani, hogy Ön minden szükséges információ birtokában választhasson. Így meghozott döntését követően az Ön megbízásából eljárva közvetítőként velünk alá tudja írni szerződését és ezért még csak ki sem kell mozdulnia otthonából.

Kiválasztjuk és bemutatjuk Önnek a szóba jöhető megoldásokat.

Szerződésgondozás, kapcsolattartás

A későbbiek során is az Ön rendelkezésére állunk, és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot annak érdekében, hogy Ön jól informált legyen és segíteni tudjunk, bármilyen változás áll be életében, vagy bármilyen pénzügyi jellegű kérdése merül fel, akár a közvetítésünkkel megkötött szerződéssel, akár más pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban.

Visszahívást kérek