Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Úticél program

Mindenki közlekedik. Többségünk gépkocsival is.

Gépkocsinkra felelősségbiztosítást kötelező, cascot és minden utazásunkhoz utasbiztosítát kötni pedig erősen ajánlott. Mindegyikben segítünk Önnek!

KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Minden gépjármű tulajdonos kötelessége járművére kötelező felelősségbiztosítást kötni. Év végén – bár egyre halványulva – mindig kampány zajlik a gépjármű felelősségbiztosítások megújítása körül, de az a tapasztalat, hogy egyre kevesebb a váltás. Nyilván részben azért is, mert az újonnan vásárolt járművek esetében már nem január 1. a biztosítás évfordulója, de nyilván azért is, mert egyre kevesebben figyelnek oda erre. Pedig a biztosítási díjak évről évre változnak, az elmúlt években jelentős volt a csökkenés – de biztosítónként eltérő mértékben -, most azonban megállni látszik ez a folyamat és a díjak emelkedésével kell számolnunk – de ez esetben is differenciált emelésről beszélhetünk. Tudjon meg többet a kötelező gépjármű felelősségbiztosításról és vegye igénybe ingyenes tanácsadásunkat!

CASCO

Lakásunk vagy családi házunk után az egyik legnagyobb érték a családok többségében a gépkocsi. Ráadásul meglehetősen sérülékeny. Ha gondot jelentene autónk komolyabb sérülése, összetörése vagy ellopása, nagyon sokféle casco biztosítás közül választhatunk, a legegyszerűbbtől a magasabb szintű védelmet nyújtó megoldásokig. Ennek kiválasztásában is számíthat ránk!

Utazzunk repülővel, autóval, autóbusszal, egy napra vagy hosszabb időre, közelre vagy távolra, utasbiztosítás nélkül ne lépjük át az országhatárt!

UTASBIZTOSÍTÁS

Ha járművünkkel (vagy bármilyen más módon) útrakelünk és átlépjük az országhatárt, csak akkor lehetünk nyugodtak, ha a külföldön történt balesetekre, megbetegedésekre, poggyászunk ellopására és számtalan más kockázatra is rendelkezünk biztosítással. Mielőtt elindulunk, akár csak egy rövidebb útra is, mindenképpen szükséges, hogy kössünk egy megfelelő védelmet jelentő utasbiztosítást. Tudjon meg minden lényegeset az utasbiztosításokról és vegye igénybe tanácsadásunkat!

Visszahívást kérek