Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Szolgáltatásaink vállalkozások részére

Aki vállalkozást működtet, szeretné mindenből megtalálni a legjobbat: a legjobb munkaerőt, a legjobb beszállítót, a legjobb fuvarozót, a legjobb szolgáltatókat. És mindezt a legjobb áron. A pénzügyekkel miért tenne kivételt?

Segítünk megtalálni vállalkozása számára a legmegfelelőbb pénzügyi megoldásokat:

  • partnereinktől egyedi ajánlatot kérünk az Ön számára az igényeinek legjobban megfelelő vállalkozási biztosítás megtalálása érdekében, legyen szó vagyonról, felelősségről, mezőgazdasági biztosításról vagy bármilyen más módozatról,
  • segítünk megtartani a megtalált legjobb munkaerőt azáltal, hogy munkavállalói, menedzsmentje számára különböző szintű egészségbiztosításokat kínálunk, amellyel segíthet megőrizni egészségüket, elkerülni, hogy több munkanapot töltsenek kivizsgálásokkal, orvosi rendelőkben, ezáltal csökken a munkából távoltöltött idejük, a kifizetett táppénz és a várakozási idő jelentős lerövidülésével gyorsabban lehetnek újból munkaképesek és gyógyulási esélyeik is érzékelhetően javulnak.
  • Differenciált balesetbiztosítással és életbiztosítással munkavállalói számára is megfelelő szintű védelmet nyújthat és ezáltal vonzóbbá teheti vállalkozását, de tulajdonosként, vezetőként saját családja biztonságáról is gondoskodhat vállalkozása költségére.
  • Kulcspozíciót betöltő munkavállalók részére lojalitási programot kínálunk.

Visszahívást kérek