Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Otthon

Életünk egyik legfontosabb színtere az otthonunk. Fogalmazhatunk úgy is, hogy lakása mindenki számára az egyik leglényegesebb kérdés.

LAKÁSCÉLÚ MEGTAKARÍTÁS

Ha még nincs, vagy másikra lesz szükségünk, fel kell újítanunk, esetleg bővíteni vagy korszerűsíteni szeretnénk, annak először is meg kell teremtenünk a forrásait. Ebben tudunk segítségére lenni azzal, hogy segítünk kiválasztani megtakarítási igényének legmegfelelőbb lakástakarékpénztári megoldást, de akár más megtakarításokkal is rendelkezésére tudunk állni.

Anyagi céljaink közül talán a legfontosabb otthonunk megteremtése, fenntartása. Ennek lépéseiben szeretnénk segítségére lenni.

LAKÁSHITEL

Ha előbb van szükségünk lakásra, mint ahogy sikerült előteremtenünk az összes szükséges forrást, előfordulhat, hogy lakáshitel felvétele mellett döntünk. Nagyon nem mindegy, hogy milyen szempontok alapján és mennyi utánajárással döntünk, melyik bank melyik hitelkonstrukcióját választjuk. Ebben is segítségére lehetünk.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Ha már van lakásunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy vigyázzunk rá, de így is előfordulhatnak káresemények, akár néhány óra alatt egy élet munkájával megszerzett lakásunkat is elveszthetjük, s megfelelő lakásbiztosítás nélkül nem biztos, hogy lesz miből újat vennünk, vagy akár a „kisebb” károkat rendeznünk. Segítünk átnézni és kiválasztani az Ön igényének leginkább megfelelő lakásbiztosítást.

Visszahívást kérek