Független pénzügyi tanácsadás: biztosítás, befektetés, lakástakarék - megkeressük az Ön számára legjobbat!

Győr
Schwarzenberg u. 8/B

+36-20-918-3698
+36-20-460-2234

Önnek szinte mindig nyitva
Előzetes egyeztetés alapján

Hitel

Ideális esetben az öngondoskodás szellemében először megtakarítjuk azt az összeget, amire szükségünk van egy tervezhető kiadáshoz (pl. lakásvásárláshoz), de az élet gyakran felülírja ezt az ideális helyzetet. Sokakkal előfordul, hogy ehhez képest előre kell hoznunk a kiadásunkat és azt majdani jövedelmünket előre megterhelve hitelből finanszírozzuk. Ha lakásvásárlásról, építkezésről vagy esetleg szabad felhasználású hitelről van szó, a bankok számtalan hitelmegoldást kínálnak részünkre.

A bankok alaposan megvizsgálnak bennünket, mielőtt hitelt adnak. Segítünk Önnek, hogy alaposan megvizsgálhassa a bankok ajánlatait, mielőtt hitelt vesz fel valamelyiküktől!

De nagyok az eltérések is! Másként ítélik meg a hitelképességünket, más jövedelmi elvárást támasztanak, eltérőek lehetnek a fedezeti elvárások, s akkor még nem is vettük figyelembe a hitelek árazását. Nem mindegy, hogy milyen kezdeti költségekkel kell számolnunk és mi az, amit a bank esetleg elenged bizonyos feltételek mellett (pl. értékbecslés díja, hitelbírálati költség, földhivatali illetékek, közjegyző díja). Nem mindegy, milyen kamatot számít fel a bank és milyen egyéb költségeket! Nem mindegy, hogy milyen feltételekkel és mennyi idő után változtathatja meg a fizetendő kamatot, hiszen ez nagyban befolyásolja a törlesztőrészlet nagyságát. Ha emelkednek a kamatok, akkor ezt áthárítja a bank a hitelfelvevőre? Esetleg a teljes futamidőre rögzíthető a kamatláb és ezzel kiszámíthatók a család terhei?

Nézzünk meg egy átlagos hitelre vonatkozó kalkulációt. Ajánlatot kértünk banki partnereinktől egy győri, 20 MFt értékű lakás megvásárlásához 10 MFt hitelre, 20 éves futamidőre:

Nagyok a különbségek a bankok hitelajánlatai között!

Húszezres különbség a törlesztőrészletben, 3,95%-től 7,75%-ig a legkülönfélébb THM-mutatók, s közel 5 MFt különbség visszafizetendő összegek között. És persze eltérő részletek, költségek, kötelezettségek és kedvezmények, eltérő kamatkockázat.

Miért érdemes hozzánk fordulnia?

  • Önnel közösen áttekintjük a család pénzügyi helyzetét, felmérjük igényeit.
  • A megbeszélt szempontok alapján ajánlatot kérünk Önnek különböző bankoktól és segítünk kiválasztani azt a hitelt, amely árazásában, feltételeiben, kockázataiban a leginkább megfelel Önnek, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg Önnek!
  • Megbeszéljük Önnel a hitelfelvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseit.
  • Megajándékozzuk egy 1 millió forint értékű csoportos életbiztosítással!
  • A banki ügyintézés terheinek zömét levesszük az Ön válláról (bár az nem kerülhető el, hogy a folyamat során az ügyfélazonosítást is elvégezni köteles bankfiókban személyesen is megjelenjen, és a bankfiókban aláírja a szükséges dokumentumokat).

Visszahívást kérek